Овочевий рис з зеленим горошком, морквою, цибулею і перцем

Як смачно зробити Овочевий рис з зеленим горошком, морквою, цибулею і перцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ЗБАГАЧЕНИЙ РИС ЗА 15 ХВИЛИН. Я не люблю їсти просто рис, як гарнір. Тому за мотивами Thai fried rice придумала рецепт, який сама для себе називаю «збагаченим рисом». Тут правда є трохи і овочів, і навіть білок. Але головне, що це дуже смачний і швидкий гарнір до будь-якої страви.

Інгредієнти

•рис – у мене бурий рис басматі Scotti, він вариться 12 хвилин
•морква – можна взяти свіжу або заморожену, я беру сушену
•зелений горошок – свіжий або заморожений
•болгарський перець – свіжий або заморожений
•цибуля – у мене сушений
•олія – у мене авокадо
•сіль

Овочевий рис з зеленим горошком, морквою, цибулею і перцем покроковий рецепт

1. Рис промити холодною водою. Додати трохи олії і обсмажити пару хвилин, помішуючи. Потім додати моркву, зелений горошок, болгарський перець, цибуля, соль.

2. Залити водою, щоб вона покривала рис і була приблизно на 0.5 см вище його поверхні.

3. Накрити кришкою. Варити, поки вода не вбереться. Це займе приблизно 12 хвилин. Рис виходить розсипчастим і дуже вкусным.

Відео рецепт 👇