Овочевий суп з сочевицею, цвітною капустою і кабачком

НОВИЙ УЛЮБЛЕНИЙ СУПЧИК 🍲. Готується неймовірно просто. Супер ароматний і вершковий. Овочевий суп з сочевицею, цвітною капустою і кабачком простий рецепт.

Інгредієнти

🔹1 велика кольорова капуста
🔹3 ст. л. рослинного масла
🔹1 цибулина
🔹1 цибуля-порей
🔹3 ст. л. томатної пасти
🔹2 зубчики часнику
🔹2,5 см очищеного і натертого імбиру
🔹1 ст. л. порошку каррі
🔹2 ч. л. кмину
🔹1/2 ч. л. куркуми
🔹6 чашок (1,5 л) овочевого бульйону
🔹1 чашка (240 мл) вареної сочевиці
🔹1 лавровий лист
🔹Сік 1/2 лимона
🔹1 ч. л. приправа гарам-масала (за бажанням)
🔹Свіжі трави: базилік, зелена цибуля
🔹Кабачок

Овочевий суп з сочевицею, цвітною капустою і кабачком покроковий рецепт

1. Змішайте суцвіття цвітної капусти з рослинним маслом, сіллю і перцем. Викладіть на деко. Запікайте в духовці при 220 градусах 20-25 хвилин. У великій сковороді розігрійте масло і обсмажте цибулю і цибулю до прозорості близько 5-7 минут.
2. Змішайте томатну пасту, часник, імбир та інші приправи і додайте до цибулі. Нагрійте в каструлі бульйон, додайте в нього отриману зажарку, сочевицю, цвітну капусту (залишивши небагато для прикраси супу) лавровий лист і доведіть до кипения.
3. Потім варіть 15-20 хвилин. Подрібніть суп блендером до отримання однорідної маси. Додайте лимонний сік і гарам-масала. Зверху викладіть решту запечену цвітну капусту, кабачок, нарізаний спіраллю і свіжу зелень.