Як зробити Панкейкі з сирої гарбузом рецепт простий. Вчора вдруге за тиждень подивилася Райю. Вперше. Перший в понеділок починала з Лівої, потім не витримала і подивилася одна. А другий раз вчора додивлялася знову з Лівої. І до речі йому було так цікаво, він залипал на картинках і переживав разом з героями. А я двічі на моментах з оживанием драконів і зустріччю з папою ридала. У прямому сенсі. Не поплакала і похныкала, а розридалася 🤪 загалом це… порекомендуйте класних мультиків для всієї родини. Схоже, Лев доріс, а я знайшла чудовий здоровий краник для виходу накопичених емоцій 😉
Інгредієнти
⠀▫️100г сирої гарбуза
⠀▫️1 яйце
⠀▫️100г кефіру
⠀▫️0.5 ч. л. солі, спецій
⠀▫️80г борошна
⠀▫️0.5 ч. л. розпушувача
⠀▫️2ст.л. рослинної олії
Панкейкі з сирої гарбузом покроковий рецепт
1. Гарбуз натерти на дрібній тертці. Вбити яйце, додати сіль і спеції і перемешать.
2. Влити кефір, розмішати. Борошно змішати з розпушувачем. Всипати в тісто, перемішати. Влити масло, перемешать.
3. Смажити панкейкі на сухий антипригарній сковороде.