Паска сирна зі згущеним молоком Крем Брюле

Як зробити Великдень сирну зі згущеним молоком Крем Брюле рецепт простий. Красуня в панцирі з шоколаду 😁😋 Відразу відповім, випереджаючи запитання, силіконові форми можна придбати в багатьох магазинах, починаючи від дрібних мережевих Пятерочек, Фикспрасов, закінчуючи великими гіпермаркетами. Моя невелика форма на 500мл, пропорції розраховані на неї, але їх легко можна перерахувати на будь-який обсяг 😉 Ну, а тепер до приготування смачної, ніжною, схоже найулюбленішою у мого нащадка))

Інгредієнти

• 170г сиру 9%
• 150г маскарпоне
• 180г вареного згущеного молока
• ⅓ стручка ванілі
• 7г желатину 220 bloom
• 40г молока

ПАНЦИР
• 100г білого шоколаду з какао і карамеллю Gold Barry Callebaut

Паска сирна зі згущеним молоком Крем Брюле покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити на паровій бані. Обмазати їм силіконову форму зсередини (залишити буквально ст. лож. шоколаду, для того щоб закрити верх вже готової великодня) Прибрати в холодильник, поки буде замішуватися великдень. Замочити желатин в холодному молоці. Всі інші продукти кімн. t ! Сир, сир, варене згущене молоко, ваніль змішати ложкой.
2. Пробити блендером до однорідної консистенції. Розпустити желатин, вилити в сирну масу. Якщо раптом з’явилися грудочки, можна ще раз пробити блендером. Форму з застиглим шоколадом заповнити отриманою масою. Відправити в холодильник на 4 години. Як тільки верх паски схопиться, закрити його залишилися шоколадом.
3. Для цього потрібно шоколад ще раз розтопити на паровій бані і додати 1ч.лож.рафінованої олії, або 1ч.лож.розтопленого масла какао, ці добавки додадуть додаткової плинності шоколадній масі. Дати застигнути великодня в холодильнику близько часа.

4. Потім на дві години прибрати в морозилку. Потім акуратно вийняти паску з форми (працювати в рукавицях, інакше на шоколаді залишаться відбитки 👐), зняти її, як панчоху. Встановити на блюдо, прибрати на дефростацию в холодильник, через годинку можна украсить.