Паски на молоці з родзинками і дріжджах швидкодіючих рецепт простий.
Інгредієнти
Масло вершкове-120гр
Молоко-200гр.
Цукор-200гр.
Яйця(с0)-3шт.
Жовтки-3шт.(білки для глазурі)
Борошно ВС-500гр.
Дріжджі швидкодіючі-14гр.
Ізюм-300гр.
Ваніль-0,5 ч. л
Кардамон-0,5 ч. л.
Кориця – 0,5 ч. л.
Мускатний орез-0,5 ч. л.
Паски на молоці з родзинками і дріжджах швидкодіючих покроковий рецепт
1. Всі продукти мають бути кімнатної температури. У тепле молоко додати Дріжджі, 1ст.л цукру, 2ст.л. борошна, залишити на 20хв. Цукор, ваніль, спеції, яйця і жовтки збити до розчинення цукру. З’єднати опару і яєчну суміш, добре перемешать.
2. Поступово вводити борошно, замішуючи тісто. Вымешивала хвилин 10. По ложці додавати вершкове масло, вымешивач кожен раз. Змастити чашу рослинним маслом, покласти туди тісто, накрити плівкою, залишити підходити на 1-1,5 часа.
3. Ізюм залити окропом на 20хв. висушити паперовим рушником. Акуратно Родзинки вмішати в тісто. Розподілити по формах, заповнюючи на 2,3. Залишити на расстойку на 40хв. Випікати в розігрітій духовці 170° 40мин.
Відео рецепт 👇