Паски з родзинками, курагою та горіхами

Паски з родзинками, курагою та горіхами рецепт простий. Тісто замішується просто, довго возитися не треба.

Інгредієнти

Яйця – 3 шт
Цукор – додала трохи ізюм, курага і глазур дають солодкість
Борошно – 300 г
Масло вершкове -70 р
Молоко – 200 р
Сіль – щіпка
Розпушувач – 10 г
Ванілін
Курага, родзинки – 60 г
Кешью для посипання – 50 р

Глазур:
Білок 1 шт + цукрова пудра-40 г

Паски з родзинками, курагою та горіхами покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків. Жовтки змішати з цукром, потім додати м’яке масло, гаряче молоко (60 С) і перемішати міксером. Борошно, розпушувач, ванільний ввести через сито в кілька етапів заважаючи венчиком.
2. Білки збити до пишної піни, ввести в тісто, теж в кілька етапів. Родзинки і курагу промити, обсушити і додати в тісто. Тісто розкласти по формах (60*70 мм), заповнюючи на 2/3.
3. Випікати в добре прогрітій духовці до 180 градусів 30-35 хвилин, якщо у великі форми, випікати 10-15 хвилин дольше.

4. Дати охолонути куличам, покрити глазур’ю (білок + пудру збити на середніх оборотах), посипати орехами.