Шоколадний заварний крем чіз для торта

Як зробити Шоколадний заварний крем для чіз торта смачний і простий рецепт домашній 😍🧡 З мене рецепт 😉🧡 Дуже люблю цей крем. Ганаш для мене занадто солодкий! Не дивлячись на те, що крем на темному шоколаді, він не гіркий !! Він мега ароматний і шоколадний 🤤

Інгредієнти

Шоколад темний – 200гр
Вершки 33% – 350гр
Сирний сир – 200гр

Шоколадний заварний крем чіз для торта покроковий рецепт

1. Гріємо вершки до пари і заливаємо ними шоколад. Все добре перемішуємо до однорідної массы.
2. Прибираємо в холодильник на 7-12 годин для стабілізації. Після цього дістаємо, з’єднуємо з сирним сиром і збиваємо на 3/6 скорости.

3. До однорідної консистенції!! Підходить для трайфлов, капкейків, тортів 🤤

Відео рецепт 👇