Як смачно зробити Паста в вершково часниковому соусі з куркою і кабачком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вершковий соус, який не згорнеться. Дуже смачна паста на швидку руку
Інгредієнти
Паста будь-яка на ваш смак
⠀
Масло для смаження
Невелика цибулина
500 грам курячого філе
Середній кабачок
Сіль, сухий часник
150 мл вершків 33% (важливо, можна ще 22%, менше ні – згорнеться)
100 мл води
Паста в вершково часниковому соусі з куркою і кабачком покроковий рецепт
1. Відварюємо пасту як зазначено на пачці. Обсмажуємо цибулю, додаємо куряче філе обсмажуємо хвилин 15 до золотого кольору філе, потім додаємо кабачок, сіль і сухе чеснок.
2. Далі вводимо вершки і теплу воду – тушкуємо 5-7 хвилин під кришкою – ідеальний вершковий соус готов.
3. Паста, соус і трохи сиру – дуууже смачно! Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇