Паста в вершково часниковому соусі з куркою і кабачком

Як смачно зробити Паста в вершково часниковому соусі з куркою і кабачком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вершковий соус, який не згорнеться. Дуже смачна паста на швидку руку

Інгредієнти

Паста будь-яка на ваш смак

Масло для смаження
Невелика цибулина
500 грам курячого філе
Середній кабачок
Сіль, сухий часник
150 мл вершків 33% (важливо, можна ще 22%, менше ні – згорнеться)
100 мл води

Паста в вершково часниковому соусі з куркою і кабачком покроковий рецепт

1. Відварюємо пасту як зазначено на пачці. Обсмажуємо цибулю, додаємо куряче філе обсмажуємо хвилин 15 до золотого кольору філе, потім додаємо кабачок, сіль і сухе чеснок.

2. Далі вводимо вершки і теплу воду – тушкуємо 5-7 хвилин під кришкою – ідеальний вершковий соус готов.

3. Паста, соус і трохи сиру – дуууже смачно! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇