Паста з лисичками, білим вином і сиром

Як зробити Пасту з лисичками, білим вином і сиром рецепт простий.

Інгредієнти

20 г вершкового масла
1 ст л рослинного масла
1-2 великі цибулини
2 зубчики часнику
100 г вершкового сирного сиру (типу Філадельфія)
100 мл білого сухого вина
200 г лисичок
80 г сиру з блакитною цвіллю
Кілька гілочок чебрецю
Сіль і чорний мелений перець за смаком
200 г пасти

Паста з лисичками, білим вином і сиром покроковий рецепт

1. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на суміші рослинного і вершкового масла до золотистого кольору, помішуючи. Додати дрібно нарізаний часник, перемішати і обсмажити кілька хвилин, помішуючи. Додати лисички (чисті і сухі, великі нарізати шматочками), обсмажити протягом 5 хвилин, помешивая.
2. Додати вино, вершковий сир, сіль (можливо, сіль не потрібна, сир з пліснявою солоний), перець, чебрець, перемішати, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні протягом приблизно 10 хвилин до готовности.

3. У цей час відварити пасту. У соус покришити сир з пліснявою, перемішати. Додати пасту, перемішати, за необхідності додати трохи води від пасты.