Пастила з яблук

Пастила з яблук – це смачна і корисна солодкість, здорова заміна купленого жувального мармеладу, який так люблять діти, і дорослі.

Інгредієнти

1,5-2 кг яблука
150-200 мл води

Пастила з яблук покроковий рецепт

1. Підготуйте і вимийте яблука наріжте на шматочки, додаємо воду Поставте яблука на повільний вогонь. Доведіть яблука до повної готовності (м’якості).Заглибним блендером збити яблучну масу до однородности.

2. Деко застелити папером для випікання, на деко викласти яблучну масу товщиною приблизно 0,5 см як показано на відео .. Правильно сушена пастила не має липнути до рукам.

3. Зберігати пастилу можна пластом, згорнувши в рулет і загорнувши в пергамент або можна нарізати на шматочки і зберігати в скляних баночках. Ось така смачна пастила у мене вийшла. Можна додавати цукор але я не люблю солодкого …

Відео рецепт 👇