Готуємо смачну печеню зі свининою і картоплею на сковороді простий рецепт. Після того, як я між справою виклала в сторіс, як помішую в сковороді це блюдо, ви атакували мене проханнями дати рецепт. Так в цілому тут все просто, зараз розповім. Роблю так вже давно і завжди виходить смачно.
Інгредієнти
Свинина (бажано пісний шматочок, щоб жиру мінімально) – 500 гр
Цибулю – 1 велика шт.
Морква – 2 середні або 1 велика
Часник – 1-2 головки
Картопля – 6-7 шт. невеликих
Соєвий соус
Лавровий лист
Кетчуп
Сметана
Сіль
Спеції
Вода (на око)
Печеня зі свининою і картоплею на сковороді покроковий рецепт
1. Я ріжу цибулю дрібненько і моркву на дрібні кубики. Обсмажую хвилин 7, потім додаю дрібно нарізану свинину (кубиками) і все це солю, додаю соєвий соус, спеції, лаврушку, чеснок.
2. Все це спочатку смажу на сильному вогні, а потім тушу хвилин 10-15 під крышкой.
3. Далі нарізаю невеликими кубиками картоплю і висипаю зверху, не перемішуючи, заливаю зверху соусом – змішую воду, кетчуп і сметану.
4. Тушу під кришкою ще десь півгодини. В кінці перемішую. Можна додати зелень. Мені дуже подобається, смачно!!!