Печериці фаршировані куркою, сиром, морквою та цибулею

Як зробити смачні Печериці фаршировані куркою, сиром, морквою і цибулею в духовці рецепт простий 🥘 Вибирайте великі печериці і готуйте 😉

Інгредієнти

12 великих печериць
1 середня цибулина
1 середня морква
1 зубчик часнику
200 г курячого фаршу
150-200 г твердого сиру
масло, сіль, перець, щіпка орегано

Печериці фаршировані куркою, сиром, морквою і цибулею покроковий рецепт

1. Гриби чистимо і відламує ніжки. Викладаємо шапочки у форму. Моркву натираємо на тертці, цибулю і ніжки нарізаємо кубиками. Смажимо на олії цибулю прозорості, додаємо моркву, гриби, солимо, перчимо і готуємо близько 10 хв до готовності моркви і грибов.

2. Фарш змішуємо з сіллю, перцем, натертим часником і дрібкою орегано. Натираємо сыр.

3. Тушковані овочі викладаємо в шапочки, зверху викладаємо чайну ложку фаршу і сир. Випікаємо при 190 градусах – 25 хвилин. Смачного🤤

Відео рецепт 👇