Печиво Айседора простий рецепт в духовці. Тендітний, ніжний, що тане в роті. Улюблене печиво Олексія😁
Інгредієнти
Вихід: 30 шт
📌Вершкове масло – 200 г
📌Рослинне масло – 70 мл
📌Цукрова пудра – 70 г + для прикраси
📌Кукурудзяний крохмаль – 80 р
📌Ванілін – 1 г
📌Сіль – 1 г
📌Мелені горіхи – 120 г (фісташки, кедрові, волоські)
📌Пшеничне борошно – 350 г (+/-)
чи (+/-) 450 г, якщо без горіхів!
Печиво Айседора покроковий рецепт
1. З’єднайте в мисці м’яке вершкове масло кімнатної температури, рослинне масло, цукрову пудру, крохмаль, сіль і ванілін. Збивайте 2 хвилини, додайте горіхи, збийте до однородности.
2. Потім додайте частинами муку і збивайте. Приблизно 1/3 частину борошна вмішайте вручну. Тісто готується елементарно і швидко. Отщіпніте шматочок тіста і скрутіть щільний кулька (у мене виходить 30 шт).
3. Викладіть на деко застелений пергаментом, трохи прbплюсніть зручним предметом (підійде дно склянки)) і відправте в розігріту 🔥 до 180 градусів духовку (режим конвекція) на 15 минут.
4. Готове гаряче) посипте печиво цукровою пудрою, візьміть себе в руки і дочекайтеся повного остигання. Тепер можна заварити чай і насолоджуватися приголомшливим вкусом.
Відео рецепт 👇