Як приготувати домашнє печиво на майонезі розсипчасте швидко і смачно м’яке рецепт простий в духовці. Дуже смачне, розсипчасте і з незвичайним інгредієнтом. Всім моїм дегустаторам сподобалося😉А який аромат стояв на кухні, поки вони випікалися – словами не передати.
Інгредієнти
Вершкове масло (кімн. t°) – 200 гр.
Майонез «Провансаль» – 200 гр.
Яйце (З) – 1 шт.
Цукор – 220 гр.
Борошно – 520 гр.
Ванільний цукор – 8 гр. (1 пакетик)
Розпушувач – 5 гр. (½ Пакетика)
Печиво на майонезі розсипчасте швидко і смачно м’яке покроковий рецепт
1. Вершкове масло кімнатної(!) температури збиваємо з майонезом (близько хвилини), потім додаємо яйце, цукор і ванільний цукор і знову збиваємо до однорідності. Тепер частинами додаємо просіяне борошно, змішане з розпушувачем (я додавала по ⅓ частини борошна) і замішуємо тесто.
2. Прекрасно впоралася міксером😂Я рідко пускаю в хід ручки🐾, тому що завжди намагаюся отримати максимальний результат від міксера😜 Тісто виходить густое.
3. Перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою (у мене “відкрита зірка”) та відсаджуємо печенюхи на деко, застелене пергаментом, на відстані 1 див друг від друга.
4. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180° духовці приблизно 20-25 хвилин до золотавості☺️. У мене вийшло 50 печенюх розміром близько 5 див.😎