Печиво з чорницею на вершках в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
240 г борошна загального призначення
65 г цукрового піску
2 ч. л. розпушувача
½ чайної ложки солі
115 г несолоного вершкового масла (холодного)
170 г свіжої чорниці
180 мл густих вершків
1 яйце
Печиво з чорницею на вершках покроковий рецепт
1. Збийте разом сухі інгредієнти. Додайте вершкове масло і стисніть шматочки між пальцями. Вмішати чернику.
2. Змішати вершки з яйцем і додати в суміш. Розділити тісто на 6 частин. Заморозити на 20 минут.
3. Змастити вершками. Випікати 20 хв при 200°С (або до золотистого кольору) Дайте йому охолонути близько 10 хвилин перед подачею на стол.