Печиво жолуді з шоколадом

Як смачно зробити Печиво жолуді з шоколадом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

ДЛЯ ТЕСТУ:
ВЕРШКОВЕ МАСЛО 100 гр
Яйце 1 шт
Борошно 200 гр ( +;-)
Розпушувач 1 год л
Цукрова пудра 70 гр
Щіпка солі

ДЛЯ ПРИКРАСИ:
Шоколад 100 гр
Рослинне масло без запаху 0,5 год л ( для гладкості глазурі)
Кондитерська посипання 2 ст л

Печиво жолуді з шоколадом покроковий рецепт

1. В чашу додати просіяне борошно, сіль, цукрову пудру, розпушувач, перемішати. Тремо на тертці холодне вершкове масло, перемішуємо в крихту, додаємо яйце. Замішуємо тісто. Довго місити тісто не нужно.
2. Тісто можна розплющити в коржик, накрити плівкою і прибрати в холодильник на 30 хв. ( я цей момент пропустила) робила і так і так, особливо різниці не помітила)) Розкатала тісто товщиною 4 мм , вирізала за допомогою формочки жолуді, виклала на деко застелений папером для выпечки.
3. Випікала при 180 З 10-15 хв Завжди орієнтуйтеся на свою духовку. Дати печінкою повністю охолонути. Далі Розтопила шоколад на водяній бані, додала 0,5 год л олії, перемішала, вимкнула плиту.
4. Остигле печиво злегка занурила в шоколад, посипала кондитерської посипкою . Виклала печиво на решітку. Далі домалювала оченята і ротик..