Перепелині яйця по-шотландськи

Як смачно зробити Перепелині яйця по-шотландськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

•Перепелині яйця 12 шт.
•Куряче філе 300 г
•Часник 1-2 зубчики
•Петрушка за бажанням
•Сіль, перець, спеції за смаком
•1 яйце
•Панірувальні сухарі-150 г
•Борошно
•Рослинна олія для смаження

Перепелині яйця по-шотландськи покроковий рецепт

1. Перепелині яйця відварюємо. Куряче філе нарізаємо на шматочки, додаємо часник, спеції і за бажанням петрушку. Подрібнюємо до однорідної консистенції. Ділимо на 12 частей.

2. Відварене яйце обертаємо в курку, обвалюємо в борошні, потім занурюємо в розбите яйце і робимо паніровку сухарями. Розігріваємо в маленькому сотейнику рослинне масло й обсмажуємо отримані кульки до золотистого цвета.

3. Викладаємо на паперовий рушник, щоб вбралися надлишки масла і подаємо до столу, розрізавши навпіл. Насолоджуємося смачною і гарною закускою

Відео рецепт 👇