Перевернутий пиріг з ананасами і карамеллю Тарт Татен в духовці простий рецепт, божеееее це неймовірно!!!
Інгредієнти
для тесту
1. вершкове масло – 150 гр.
2. цукор – 150 гр.
3. яйце – 3 шт.
4. борошно – 150 гр.
5. розпушувач – 8 гр.
⠀
для начинки
1. консервовані ананаси – 1 банка
2. цукор – 150 гр.
3. вершкове масло – 1 ст. л.
Перевернутий пиріг з ананасами і карамеллю Тарт Татен покроковий рецепт
1. ГОТУЄМО тісто
1.У мисці змішуємо вершкове масло кімнатної температури і цукор. Далі додаємо яйця.
2. В кінці додаємо борошно і разрыхлитель.
1.У мисці змішуємо вершкове масло кімнатної температури і цукор. Далі додаємо яйця.
2. В кінці додаємо борошно і разрыхлитель.
2. ГОТУЄМО карамель
1. У сотейник насипаємо цукор і ставимо на вогонь вище середнього. Чекаємо поки цукор почне перетворюватися в янтарно-коричневий сироп, а далі додаємо вершкове масло і перемішуємо до однородности.
1. У сотейник насипаємо цукор і ставимо на вогонь вище середнього. Чекаємо поки цукор почне перетворюватися в янтарно-коричневий сироп, а далі додаємо вершкове масло і перемішуємо до однородности.
3. ЗБИРАЄМО
1. У форму вливаємо карамель, далі викладаємо ананасів і заливаємо тістом.
2. Відправляємо в розігріту духовку на 40 хв. при 180 °C.
1. У форму вливаємо карамель, далі викладаємо ананасів і заливаємо тістом.
2. Відправляємо в розігріту духовку на 40 хв. при 180 °C.
4. Готово.
Відео рецепт 👇