Персиковий торт бісквітний

Як приготувати Персиковий торт бісквітний рецепт простий.

Інгредієнти

для бісквіта
яйце-4 шт
цукор-120 г
борошно-120 р
розпушувач-1 ч. л

для крему
каймак або вершки(не менше ніж 35%)-400 р
цукрова пудра-150 г
сирний сир-400 г

персик-1-2 шт

ці інгредієнти для торта діаметром 17 см

Персіковий торт бісквітний покроковий рецепт

1. Для бісквіта відокремлюємо жовтки від білків. Збиваємо білки до міцних піків потім потрохи додаємо цукор і збиваємо до розчинення цукру. Додаємо жовтки і збиваємо 10 секунд. Просіваємо борошно і розпушувач і з допомогою силіконової або ж дерев’яної лопатки перемішуємо знизу вгору за годинниковою стрелке.

2. Кладемо готове тісто у форму і підрівнюємо з допомогою шпажки (так у нас піде зайве повітря) Випікаємо при 180С 50-80 хвилин в залежності від духовки, духовку можна відкривати тільки після 30 минут.

3. Для крему спочатку збиваємо холодні вершки потім додаємо сирний сир і цукрову пудру і збиваємо до однорідності. Потім вже збираємо торт. Для просочення я використовувала звичайну воду, також можна використовувати цукровий сироп або сік абрикоса/персика.