Пісні вареники з зеленої гречки без глютену простий рецепт.
Інгредієнти
✅Борошно зеленої гречки – 90 гр.
✅Борошно “безглютенова суміш” – 200 гр.
✅Тапиоковый крохмаль – 90 гр.
✅Насіння світлого льону – 2 ч. л.
✅Гаряча вода – 250 – 300 мл
✅Рафин.оливкова олія – 60 мл
✅Сіль – 1 ч. л.
Пісні вареники з зеленої гречки без глютену покроковий рецепт
1. Насіння льону змолоти в кавомолці і залити 50 мл теплої води. Залишити на 30 хвилин, щоб вийшло “лляна яйце”. Просіяти сухі інгредієнти і перемішати. Додати “лляна яйце”. У гарячу воду додати масло і повільно, перемішуючи вливати в борошняну смесь.
2. Замішують тісто середньої густини. Приберіть тісто, накрийте харчовою плівкою на 20 хвилин. Підготуйте начинку ( у мене картопляне пюре з капустою). Розкачайте тісто, зліпити вареники, відварити в невеликій кількості підсоленої воді протягом 5 минут.
3. Вареники при варінні добре тримають форму. Як тільки зварилися, перекладіть в друшляк на пару хвилин, а потім сервируемую посуд. Заправте маслом або чим ви любите. Приємного апетиту!