Пісний штрудель з яблуками та грушами з тонкого тіста

ШИКАРНИЙ Пісний штрудель з яблуками та грушами з тонкого тіста простий рецепт 🍏⭐Найтонше тісто… Кислинка яблука… Солодкість груші… Фантастичний аромат кориці…

Інгредієнти

ТІСТО:
150 гр борошна
85 мл теплої води
25 мл рослинного масла
Щіпка солі

НАЧИНКА:
Яблуко
Груша
2 ст. л цукру
1 ст. л кориці
2 ст. л мелених сухарів

Пісний штрудель з яблуками та грушами з тонкого тіста покроковий рецепт

1. Борошно просіваємо в миску і робимо невелике поглиблення. Додаємо сіль. Наливаємо теплу воду і рослинну олію. Акуратно замішуємо тісто близько 5 хв. Тісто виходить дуже еластичне і м’яке. Накриваємо миску плівкою і даємо тісту відпочити хвилин 25. ⠀ ⠀

2. Для начинки нарізаємо дрібними кубиками кисло-солодке яблуко і грушу. У мисці змішуємо наші шматочки фруктів і додаємо до них цукор і корицю, перемішуємо. ⠀ ⠀ Тісто розкачуємо з мінімальним додаванням борошна максимально тонко. Можна його акуратно потягнути руками, воно повинно бути дуже тонке і просвечиваться.

3. У автораполучился прямокутник розміром 40х60 див. Перекладаємо його на рушник. ⠀ ⠀ Викладаємо начиночку на тісто і посипаємо меленими сухарями. Згортаємо рулет з допомогою рушники і перекладаємо штрудель у змащену олією форму. ⠀ ⠀

4. Зверху змащуємо рослинним маслом або міцним чаєм. ⠀ ⠀ Випікаємо в розігрітій до 180° духовці 30 хв. ⠀ ⠀ Дістаємо, накриваємо рушником і даємо трохи охолонути. За бажанням посипаємо цукровою пудрою. Можна подати з кулькою веганского мороженого.