Пісочне печиво з начинкою

Як смачно зробити Пісочне печиво з начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Півмісяці (тісто на варених жовтки) з начинкою:
3 варених жовтки
65 гр цукру (але можна зменшити до 15 гр , що дорівнює 1 ст. л.)
120 гр вершкового масла
60 гр сметани
140 гр борошна
40 гр кукурудзяного крохмалю (або горіховою борошна)
1 ч. л. розпушувача
щіпка солі
ваніль

Начинка: загальна вага 220 грам
Чорнослив + курага + улюблені горіхи + цедра апельсина + 1 ст. л. меду

Як бачите – начинка повністю на ваш розсуд. У мене було все 1: 1 по вазі.
Можете покласти в якості начинки шматочки шоколаду, можете тільки горіхи з медом, можете тільки курагу, можете ВАРЕНУ згущенку, можете іриски всунути – все на ваш смак.

Про цукор в тесті. Я робила порцію тіста з 1 ст. л. цукру і мені було досить. Але чоловікам моїм сподобалося коли в тесті стало 65 гр цукру.

Пісочне печиво з начинкою покроковий рецепт

1. В ємності розтираємо варені жовтки і цукор. Додаємо розм’якшене вершкове масло. Змішуємо до об’єднання. Додаємо сметану, сіль, ваніль. Об’єднуємо. Пришлмуки.

2. Просіваємо разом з розпушувачем, додаємо в тісто замішуємо до однорідності ( не занадто довго). Перемістити тісто в холодильник на пів годинки. Масо час са для начинки не повинна розтікатися. Я змішала сухофрукти, перемелені горіхи, цедру і мед. Час робити наші півмісяці. Ділимо тісто на шматочки розміром з волоський горіх ( близько 24 гр кожна) Розкачуємо на стільниці в овал.
3. Начинку кладемо ковбаскою до краю тесту, вкручуємо, згинаємо і кладемо на деко І у холодне місце ( можна викладати на тарілочку в холодильник). Це не обов’язково, але так ми уникнемо танення масла в тесті і, отже, збережемо розсипчастість печива. Викладаємо півмісяці на деко. Випікаємо в добре розігрітій до 180С духовці близько 20 хвилин. Дати печінкою охолонути. При бажанні обсипати цукровою пудрой.