Пісочне тістечко з яблуками

Як зробити Пісочне тістечко з яблуками рецепт простий. Для мене крім того, що рецепт повинен бути смачним 😋 він стає УЛЮБЛЕНИМ, якщо подобається не тільки мені, але і моєї сім’ї/друзів/близьких і ще, якщо він ВИХОДИТЬ завжди з незмінним результатом! 💯👍🏻 мабуть, це основні критерії для того, щоб рецепт потрапив в «папку улюблені» 😄😉 Ось так сталося і з цими ПІСКОВИМИ ТІСТЕЧКАМИ … у мене з ЯБЛУЧНОЮ НАЧИНКОЮ 🍏🍎🍏)) але, можна за бажання, використовувати джем замість яблучного пюре.

Інгредієнти

250 г вершкового масла (кімнатної температури)
2 яйця
180 г цукрової пудри
10 г розпушувача
0,5 ч. л. солі
500 г борошна
ванілін (за смаком)

Для начинки –
400 г вашого улюбленого джему (абрикосовий, яблучний…)

Пісочне тістечко з яблуками покроковий рецепт

1. Отже, для тіста – Вершкове масло збити з цукровою пудрою, сіллю і ваніліном до пишноти. Додати по одному яйця. В кінці додати просіяну борошно з розпушувачем. Це можна зробити вручну, я скористалася кухонним комбайном (насадка лопатка). Замісити м’яке тісто. Відразу ж перекласти його на лист пергаментного паперу і обережно, припыляя злегка борошном качалку, розкачати в один прямокутний корж за розміром противня.
2. Висота коржа 5-7 мм. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці ♨️ 12-15 хв. до легкого золотистого кольору. Спечений корж ще гарячим відразу розрізати навпіл, а нерівні краї підрівняти.Я обрізки виклала на деко і прибрала в вимкнену духовку. Вже остиглими, поклала їх у пакет і з допомогою качалки подрібнила в крихту, яку потім покрила пирог.
3. Повністю остиглий один корж змастити шаром джему/варення/соусу,обережно накрити другим коржем і також його змастити … Зверху посипати крихтою. Накрити плівкою або підносом і залишити пиріг на столі на ніч (мінімум) На наступний день присипати верх пирога цукровою пудрою і нарізати на порційні кусочки/квадратики.