Пісочний тарталетки з солодкою начинкою

Як зробити Пісочний тарталетки з солодкою начинкою рецепт простий. Вперше готую начинку з концентрованого молока без цукру (таке молоко продається у великих супермаркетах). Що можу сказати – ефект «вау» не було, але щось є в такій начинка, вона схожа трохи на брауні, але більш полегшена, чи що. Тим хто вирішить спробувати, залишаю рецепт:

Інгредієнти

На 3 форми – 13 см, та 2 по 9,5 см:

Тісто:
Борошно 150 г
Цукрова пудра 45 г (приготована з цукру)
Яйце 35 р
Олію слив. ж. 82% 65 р
Сіль щіпка

Начинка:
Концентроване молоко без цукру 100 р
Яйце категорії З 2 шт.
Тростинний цукор 65 р
Какао – порошок 15 г
Кукурудзяний крохмаль 10 р
Масло вершкове 25 г

Декор:
Вершки ж. 33 – 35% 100 р
Прикраси з тіста
Цукрова пудра

Пісочний тарталетки з солодкою начинкою покроковий рецепт

1. Тісто: Цукрову пудру збити з вершковим маслом, додати яйце, збити. З’єднати з борошном (попередньо просіяного )і сіллю, швидко замісити тісто (як тільки почне збиратися в ком, дістати з діжі, розкачати до 3,5 мм , загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 4 години мінімум, ідеально на ночь.
2. Начинка: Відокремити тісто для прикрас, вирубати фігурки за бажанням, окремо випікати при 170 близько 10 хвилин. Можна прикрасити глазур’ю. Інше тісто розподілити по формах – дну і бортикам. Випікати при 175 градусах включеному режимі конвекція 10-11минут. Потім викласти начинку, випікати 35 хвут при 165 градусах( для форм меншого діаметра) і 45 хвилин для більшого диаметра.
3. Начинка: Яйця збити з цукром до пишної піни. З’єднати всі сухі інгредієнти., додати в цукрово – яєчну суміш , добре перемішати , додати концентроване молоко, потім розтоплене і охолоджене вершкове масло. Остудити, прикрасити тарт збитими вершками і прикрасами з тіста, так само можна присипати цукровою пудрой.