Піца на чечевичном тесті

ЧЕЧЕВИЧНАЯ ПІЦА 🍕👏🏻. 🌱🌏 Найкорисніша піца в світі☺️. 🌿🤍 Без борошна. Хлопці, це просто бомба😍💣 Суцільна користь і відмінний смак🤤⠀
Бігом замочувати сочевицю! Піца на чечевичном тесті простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

На дві піци:

▫️150гр сухої червоної дрібної сочевиці
▫️Сіль, спеції за смаком
▫️Вода⠀⠀

Піца на чечевичном тесті покроковий рецепт

1. Сочевицю замочити на ніч. Потім промити, додати трохи води і проблендерить до гладкої консистенції сметани. Додати спеції, у мене це куркума і сабджі масала, сіль за смаком. Отримане тісто розділити пополам.
2. Розігріти велику ап сковороду додати краплю олії і викласти тісто, розрівняти ложкою. Смажити на помірному вогні до тих пір, поки верх не схопиться. Потім перевернути основу на деко, щоб підсмажена сторона виявилася зверху і викласти начинку.
3. – томатний соус (маринара відмінно впишеться) + гриби + червоний цибулю + перець + кукурудза.
Зверху кешьюнез + трохи соєвого молока + сирні дрожжи.
4. – томатний соус + в’ялені томати + перець + оливки + червоний лук
Зверху такий же соус з кешьюнеза.
5. Запікаємо в розігрітій духовці ~10-15 хв. Готову піцу можна посипати зеленню і постаратися НЕ ЗЖЕРТИ ВСЕ ЗА РАЗ🙈 Це найскладніший пункт🤪 Гарантую, ніхто навіть не здогадається, що основа з сочевиці!👍🔥