Плов з булгуру зі свининою в мультиварці без рису простий рецепт будинку. Всім доброго дня. Сьогодні вирішила розповісти вам про булгур. До недавнього часу я сама про нього не чувшала, але як виявилося він дуже корисний і смачний. Він містить багато клітковини, фосфору і кальцію.
Дослідження Американської асоціації кардіологів показали, що регулярне вживання булгуру знижує артеріальний тиск і бореться з гіпертонією. Високий вміст клітковини перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі і знижує рівень холестерину. Однак продукт протипоказаний людям з непереносимістю глютену і хворобами шлунка.
Дослідження Американської асоціації кардіологів показали, що регулярне вживання булгуру знижує артеріальний тиск і бореться з гіпертонією. Високий вміст клітковини перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі і знижує рівень холестерину. Однак продукт протипоказаний людям з непереносимістю глютену і хворобами шлунка.
Інгредієнти
дивіться нижче
Плов з булгуру зі свининою в мультиварці без рису покроковий рецепт
1. Готувала булгур я в мультиварці, так як на мою думку там він виходить набагато смачніше. Отже, як зазвичай, для плову, в сковороді обсмажуємо м’ясо(у мене свинина), додаємо цибулю, моркву, порізану брусочками, улюблені спеції. Доводимо до полуготовности.
2. Мультиварку (у мене Redmond) ставимо на режим “Випічка”, покладемо в неї невеликий шматочок вершкового масла і булгур (промивати попередньо не потрібно).
3. Перемішуємо, поки всі зернятка не стануть золотистими, додаємо м’ясо і овочі, заливаємо водою 1:2 і виставляємо режим “Плов”. Часник в булгур я не додавала. Після закінчення режиму тримаємо на підігріві ще 10-15 хвилин, перемішуємо і приємного апетиту!