Плюшки московські з цукром і горіхами з дріжджового тіста

Як смачно зробити Плюшки московські з цукром і горіхами з дріжджового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
✅ борошно 630 гр
✅ цукор 130 гр
✅ дріжджі 7 гр
✅ щіпка солі
✅ молоко 300 мл
✅ яйця 2 шт
✅ вершкове масло 70 гр
✅ ванілін

Начинка:
✅ горіхи подрібнені 300 гр
✅ цукор за смаком
✅ вершкове масло пів пачки

Плюшки московські з цукром і горіхами з дріжджового тіста покроковий рецепт

1. Активуємо дріжджі: з’єднуємо тепле молоко, дріжджі і 2 ч л цукру. Залишаємо в теплому месте.
2. В Мисці з’єднуємо яйця, цукор, сіль, ванілін, розтоплене вершкове масло і збиваємо. Потім додаємо підійшла опару і борошно, замішуємо м’яке тісто. Залишаємо піднятися в теплому месте.

3. Готове тісто ділимо на 13 частин, кожен клубок розкачуємо, змащуємо маслом і посипаємо горішками з цукром. Загортаємо і Формуємо булочку. Булочки змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту до 180’С духовку на 30-35 хвилин. Всім приємного чаювання

Відео рецепт 👇