Ідеальний джем за 5 хвилин👌. Рецепт підходить для будь-яких ягід👍 Всім доброго ранку! Дуже смачно і готується швидко👍. Уварювати годинами не потрібно. Полуничний джем з желатином домашній простий рецепт.
Інгредієнти
1 кг полуниці
700 гр цукру
1 год л желатину
30 мл води
Полуничний джем з желатином домашній покроковий рецепт
1. Полуницю моєму, очищаємо від плодоніжки і пробиваємо блендером до однорідної консистенції. Додаємо цукор, добре перемішуємо і доводимо до кипіння. Поки підготуємо желатин.
2. В тарілці змішуємо желатин з водою і залишаємо набрякнути. Далі „розпускаємо“ у мікрохвильовці 10 секунд. Знову робимо рідким. Полуниця закипіла, відразу вливаємо желатин, добре перемішуємо, знімаємо піну і розливаємо по сухим банкам.
3. Даємо повністю охолонути і ставимо в прохолодне місце. Полуничний джем застигає, виходить незвичайно смачним і хорошої консистенції👌. А далі, як я люблю його є😋.
4. Смажимо грінки. Вмочуємо хліб у молоці з яйцем і цукром. Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії і зверху кладемо сир. Як розплавитися, грінки з сиром готові. Зверху мажемо полуничним джемом😋.
Відео рецепт 👇