Як зробити ПП брауні з кабачка рецепт простий в духовці. Ще один супер рецепт з кабачка вам в скарбничку!🥰🥒 Відразу зберігайте, щоб не втратити! «ПП-брауні» в якому не відчувається смак кабачка 👌🏻 Вологий, щільний, не гірше ніж звичайний😍🍩🥒🍫
Це блюдо точно будуть ваші домашні👨👩👧👦 Моя дитина не помітив підміни або відмінності від звичайного десерту. Нижче я напишу інгредієнти, а до вас прохання пройти невелике опитування за підсумками побаченого 👀 📊
Це блюдо точно будуть ваші домашні👨👩👧👦 Моя дитина не помітив підміни або відмінності від звичайного десерту. Нижче я напишу інгредієнти, а до вас прохання пройти невелике опитування за підсумками побаченого 👀 📊
Інгредієнти
▪️Яйце 2 шт
▪️Підсолоджувач за смаком (у мене 4 чл з эритрита)
▪️Сіль 1/2 чл
▪️Ванілін 1/2 чл
▪️Яблучне пюре 100 г
▪️Кабачок 200г
▪️Вівсяна мука 70г
▪️Рисове борошно 50г
▪️Какао 30г
▪️Гіркий шоколад 150г в тісто
50г на помадку
▪️Молоко, якщо вівсяне борошно в процесі загусне 50-100мл
ПП брауні з кабачка покроковий рецепт
1. З’єднуємо яйця, підсолоджувач, сіль, ванілін, яблучне пюре. Просіваємо рисову, вівсяну борошно, какао, соду/розпушувач (Якщо вівсяну муку Ви готували самі просійте її не в тісто, а окремо).
2. Тремо на середній тертці кабачок і додаємо в тісто. Нічого віджимати не потрібно. Розтоплюємо і додаємо шоколад. Все перемішуємо і пробуємо на солодкість, чи достатньо ви поклали подсластителя.
3. Якщо до цього часу у вівсяні пластівці помітно набрякли і зробили тісто густим, розбавте його молоком. Випікаємо в духовій шафі до готовності при температурі 180 градусів. Після приготування поливаємо розтопленим шоколадом.
Відео рецепт 👇