Божественні ароматні булочки з корицею і глазур’ю 🤎… це дійсно неймовірно смачно ✨🤤 Як зробити ПП булочки синнабон з корицею і сиром домашні рецепт простий. Я вирішила додати родзинки – він сюди ідеально вписується 😍 Додавайте на ваш смак горіхи, шоколад… полийте їх карамеллю або кленовим сиропом 🍁 , але тоді є ймовірність не зупинитися на 1 булці 😵💫
Інгредієнти
Тісто:
Яйця С0 – 3 шт.
Кефір 2,5% – 60 гр.
Рисове борошно – 60 гр.
Кукурудзяний крохмаль – 25 гр.
Родзинки – 25 гр.
Розпушувач – 5 гр.
Підсолоджувач і ванілін за смаком
Крем:
М’який сир 0% – 125 гр.
Рікотта – 130 гр.
Підсолоджувач
Начинка:
Кориця – 1 ст. л.
Какао-порошок – 1 ст. л.
Підсолоджувач
Глазур:
Молоко 2,5% – 90 гр.
Сухе знежирене молоко – 15 гр.
Кукурудзяний крохмаль – 5 гр.
Підсолоджувач, ванілін
У мене вийшло 4 великі булочки.
КБЖУ на 1 булку: 249/17,5/7,7/27,7
КБЖУ на 100 грам: 141.9/9,9/4,3/15,9
ПП булочки синнабон з корицею і сиром домашні покроковий рецепт
1. Тісто:
Родзинки замочити в окропі на 5 хв. Злити воду.
Білки відокремити від жовтків.
Жовтки віночком змішати з кефіром, всипати просіяні сухі інгредієнти, родзинки і сахзам.
Білки збити до міцних піків і акуратно ввести до жовтків силіконової лопаткою.
Вилити тісто на деко, застелене силіконовим килимком. Відправити в розігріту духовку 175 гр на 10-14 хв. Не передержите!
Після закінчення часу витягуємо основу і загортаємо рулетик гарячим прямо в килимку. Остужаем.
Родзинки замочити в окропі на 5 хв. Злити воду.
Білки відокремити від жовтків.
Жовтки віночком змішати з кефіром, всипати просіяні сухі інгредієнти, родзинки і сахзам.
Білки збити до міцних піків і акуратно ввести до жовтків силіконової лопаткою.
Вилити тісто на деко, застелене силіконовим килимком. Відправити в розігріту духовку 175 гр на 10-14 хв. Не передержите!
Після закінчення часу витягуємо основу і загортаємо рулетик гарячим прямо в килимку. Остужаем.
2. Крем:
Всі соединить.
Всі соединить.
3. Начинка:
З’єднати всі ингредиенты.
З’єднати всі ингредиенты.
4. Збірка:
На остигнула основу нанести крем, посипати корицею з какао, згорнути рулетик і поставити в холодильник мінімум на 4 години. Краще на ніч.
Нарізати рулет на части.
На остигнула основу нанести крем, посипати корицею з какао, згорнути рулетик і поставити в холодильник мінімум на 4 години. Краще на ніч.
Нарізати рулет на части.
5. Глазур:
В сотейнику змішати молоко, сухе молоко, крохмаль, перемішати віночком і поставити на середній вогонь.
Варити до легкого загусання, постійно перемішуючи.
Полити булочки глазурью.
В сотейнику змішати молоко, сухе молоко, крохмаль, перемішати віночком і поставити на середній вогонь.
Варити до легкого загусання, постійно перемішуючи.
Полити булочки глазурью.