ПП Чізкейк «Нью-Йорк»

Як зробити ПП Чізкейк «Нью-Йорк» рецепт простий.
🔥 Ніжний вершковий. ➖Діаметр 16-18 див.

Інгредієнти

Основа.
• Печиво без цукру – 170 гр.
• Дитяче фруктове пюре – 80 гр.

Я використовувала печиво фірми Gullon, можна взяти протеїнове чи звичайне.

Вершковий шар.
• М’який сир – 400 гр. (0% – 200 гр, 5% – 200 гр)
• Сирний сир – 300 гр.
• Яйце – 2 шт.
• Кукурудзяний крохмаль – 20 гр.
• Підсолоджувач – 15 гр. PrebioSweet.

КБЖУ на 100 гр.: 214/8/12/16.
Вага готового чізкейку – 950 гр.

ПП Чізкейк «Нью-Йорк» покроковий рецепт

1. Основа.
Печиво подрібнити в блендері, додати фруктове пюре, змішати до однорідності. Викласти на дно форми. Відправити в духовку, розігріту до 180С, на 5 минут.
2. Вершковий шар. М’який сирний сир і сир об’єднати. Додати яйця, крохмаль і підсолоджувач. Збити до однорідності. Викласти суміш на пасочную основу. ⠀
3. Відправити в духовку, розігріту на 160 С, на 50-60 хвилин. Бажано зробити водяну баню або поставити деко з водою знизу. ⠀ Якщо у чізкейку середина тремтить, значить, він готов.
4. Готовий чізкейк залишити остигати в прочиненими вимкненій духовці. ⠀ Потім остудити при кімнатній температурі, витягти з форми. Прибрати в холодильник на 6-8 часов.

Відео рецепт 👇