Домашнє печиво без борошна, яєць і цукру

Ви просто зобов’язані спробувати це чудове печиво! Як зробити Домашнє печиво без борошна, яєць і цукру рецепт простий. Зберігайте! І готуйте на новорічних святах, запевняю підкорить всіх ваших домашніх, так і ваших гостей:) А ще його можна сміливо подарувати!

Інгредієнти

▫️50 мл сиропу топінамбура або меду
▫️30г кокосового масла
▫️30г перемеленого в блендері геркулеса довгого варіння
▫️30г фісташок без шкаралупи
▫️30г нарізаного мигдалю
▫️30г родзинок або в’яленої журавлини
▫️цедра 1 великого апельсина
▫️1 ч. л. кориці
▫️щіпка солі
▫️50г темного шоколаду

Домашнє печиво без борошна, яєць і цукру покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку до 180С. Кладемо В сотейник сироп і масло, гріємо поки суміш не почне пузиритися. Знімаємо з вогню, додаємо інші інгредієнти, крім шоколада.

2. Човном для морозива (найзручніше) викладаємо масу на деко з пергаментом. Трохи притискаємо пальцями. Випікаємо 10-12 хвилин, поки краю не почнуть рум’янитися. Даємо охолонути, після тільки знімаємо з пергамента.

3. Розтоплюємо шоколад на водяній бані. Перевертаємо печиво, ложкою покриваємо шоколадом. Виделкою робимо хвилі для красоты.

4. Прибираємо в холод застигати і після наслаждаемся.

Відео рецепт 👇