ПП десерт торт Кейк Ту Го в склянці

ПП десерт торт Кейк Ту Го в склянці простий рецепт. Інноваційний кавовий пп-десерт у вигляді стаканчика улюбленого капучіно формату to go! Такий тортик можна з легкістю з’їсти на перекус завдяки балансу КБЖУ і відсутності рафінованих вуглеводів.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 190/9/14/10

на 2 стаканчика по 300 гр

Для бісквіта:
▪️Яйця С1 – 3 шт
▪️Мигдальне молоко (можна інше) – 50 гр
▪️Мигдальна борошно – 40 гр
▪️Кукурудзяна борошно – 35 гр
▪️Розпушувач – 5 гр
▪️Эритрит – 40 гр + 5 гр змішаний інтенсивний сахзам типу Prebiosweet

Для крему:
▪️Сирний вершковий сир – 250 гр
▪️Вершки 20-30% – 50 гр
▪️грецький Йогурт/м’який сир – 50 гр
▪️Арахісова паста – 30 г
▪️Підсолоджувач за смаком

Для начинки:
▪️Апельсин – 200 гр. (вже очищені)
▪️Крохмаль кукурудзяний – 5 гр
▪️Еспресо – 50 гр
▪️Кориця і підсолоджувач за смаком

Для просочення використовуйте еспресо+кленовий або інший сироп 50/50

ПП десерт торт Кейк Ту Го в склянці покроковий рецепт

1. Для бісквіта розділити білки від жовтків, збити перші з эритритом до твердих піків, другі – до білого з іншим сах/заступником. Додати до жовтків молоко і просіяти мигдалеву борошно, акуратно перемішати. Надіслати до білків і об’єднати обидві маси силіконової лопаткою. Після чого кукурудзяне борошно просіяти з розпушувачем, перемішати до однорідності і відправити випікатися на деку на 15-20 хвилин при 170*. Дати охолонути і вирізати однакові кружочки.

2. Для крему потрібно просто все збити міксером до однорідності і гладкості. Перекласти в кондитерський мішок. Для начинки до м’якоті апельсина додати каву з сах/заступником і варити близько 10 хвилин, потім ввести крохмаль, додати 50 гр води і проварити ще 5 минут.

3. Зібрати торт у склянці, чергуючи коржі (насичують їх) з кремом і начинкою. Безліч відео-складання прикладів є в моєму блозі! Цей десерт — початок чогось нового і справді авторська розробка на основі популярного тренду. Хочу розробити ще кілька смаків і…далі все узнаете.