Дуже ніжний і смачний сирний ПП десерт! Як приготувати ПП десерт з сиру і молока з желатином рецепт простий.
Інгредієнти
Нежирний сир-600 г
Молоко-500 мл
Желатин-20 г+100 мл молока
Жовтки-2 шт.
Кукурудзяний крохмаль-40 г
Ванільний цукор-20 р
Цукрозамінник за смаком (або цукор, якщо ви не на ПП)
ПП десерт з сиру і молока з желатином покроковий рецепт
1. Желатин залити холодним. молоком і залишити до набрякання. У сотейнику з’єднати жовтки, кукурудзяний крохмаль і молоко. Добре перемішати віночком, щоб не залишилося комочков.
2. Поставити на середній вогонь і довести до перших пухирців. Остудити. Додати розпущений желатин. Перемішати. Все це масу додати до творогу.
3. І пробити суміш блендером до однорідного стану. Перекласти у форму і прибрати в холодильник до повного застигання. Прикрасити побажанням!
Відео рецепт 👇