ПП десерт з сиру і молока з желатином

Дуже ніжний і смачний сирний ПП десерт! Як приготувати ПП десерт з сиру і молока з желатином рецепт простий.

Інгредієнти

Нежирний сир-600 г
Молоко-500 мл
Желатин-20 г+100 мл молока
Жовтки-2 шт.
Кукурудзяний крохмаль-40 г
Ванільний цукор-20 р
Цукрозамінник за смаком (або цукор, якщо ви не на ПП)

ПП десерт з сиру і молока з желатином покроковий рецепт

1. Желатин залити холодним. молоком і залишити до набрякання. У сотейнику з’єднати жовтки, кукурудзяний крохмаль і молоко. Добре перемішати віночком, щоб не залишилося комочков.

2. Поставити на середній вогонь і довести до перших пухирців. Остудити. Додати розпущений желатин. Перемішати. Все це масу додати до творогу.

3. І пробити суміш блендером до однорідного стану. Перекласти у форму і прибрати в холодильник до повного застигання. Прикрасити побажанням!

Відео рецепт 👇