ПП Меренговый рулет

Як смачно зробити ПП Меренговый рулет простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хлопці, у мене шок! Можна приготувати приголомшливий Меренговый рулет всього з 2-х інгредієнтів без цукру і крохмалю, який на смак не відрізниш від звичайного цукрового😍.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр👉165/11/9/6
Вага 330 гр

Для рулету:
✔️суміш для безе від 100 гр
✔️яєчний білок 80 гр
✔️мигдальні пелюстки 5 гр

Для крему:
✔️сирний сир 100 гр
✔️м’який сир 100 гр
✔️підсолоджувач за смаком
✔️ягоди (у мене голубика) 30 гр

ПП Меренговый рулет покроковий рецепт

1. У високий стакан для збивання виливаємо яєчний білок, висипаємо суміш і збиваємо до міцних піків. Викладаємо масу на силіконовий килимок або пергаментний папір (змастити краплею олії), сформувати прямокутник товщиною 5-7 мм, зверху посипати мигдалевими пелюстками і відправити в розігріту до 150′ духовку на 17-20 мин.

2. Для крему: сирний сир змішати з м’яким сиром і подсластителем.

3. Готову меренгу дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути, відокремлюємо від коврика.

4. Змащуємо кремом, викладаємо ягоди, згортаємо рулет, прикрашаємо за бажанням. Прибираємо в холодильник на 2-3 години для просочення. Насолоджуємося😍

Відео рецепт 👇