ПП морквяний пиріг з горіхами

Як зробити корисний і смачний ПП морквяний пиріг з горіхами рецепт. Соковитий пиріг, ідеальний для посиденьок з чаєм.

Інгредієнти

*1 чашка = 240 мл

▪ 3 лляних яйця (3 ст. л. лляної борошна + 7,5 ст. л. води)
▪ 1/3 ч. розтопленого кокосового масла
▪ 1/4 ч. кленового сиропу (або іншого підсолоджувача)
▪ 1 ч. несолодкого яблучного пюре
▪ 1/2 ч. цукру
▪ 3/4 ч. л. солі
▪ 1,5 ч. л. соди
▪ 1,5 ч. л. розпушувача
▪ 1 ч. л. меленої кориці
▪ 3/4-1 ч. рослинного молока
▪ 1,5 ч. тертої моркви
▪ 1,5 ч. мигдальної муки
▪ 1,5 ч. безглютенової борошняної суміші
▪ 3/4 ч. подрібнених волоських горіхів

ПП морквяний пиріг з горіхами покроковий рецепт

1. Розігріти духовку до 180 градусів. До лляною яйцям додати масло і кленовий сироп і збити до однорідної маси. Потім додати яблучне пюре, цукор, сіль, харчову соду, розпушувач і корицю, збити венчиком.
2. Додати мигдальне молоко і перемішати. Додати терту моркву і перемішати. Потім додати мигдалеву борошно і безглютенової суміш борошна, перемішати. Тісто має бути густим. Додати волоські орехи.

3. Вилити тісто в 2 форми діаметром 21 див. Випікати протягом 40-50 хвилин. Вийняти з духовки і дати охолонути протягом 15 минут.