Муссовый торт без випічки з желе з малиною

Як приготувати смачний Муссовый торт без випічки з желе з малиною рецепт. Якщо ви думаєте, що це складно, то скажу, помиляєтеся. Повірте вже на слово людині, яка не любить і боїться готувати торти. Це я, якщо що та, яка в житті не візьметься за складні торти))

Інгредієнти

Основа
250 г пісочного печива
(у мене було 200 г)
100 г сл. масла

Мус
400 мл вершків (33 %)
200 г кисломолочного сиру
100 г сах. пудри
18 г желатину Dr. Oetker
230 г малин. пюре
60 г цукру

Додатково:
≈ 120 г малини д/начинки
1 пакетик желе д/торта Dr. Oetker
ягоди для прикраси

ФОРМА Ø 20 см

Муссовый торт без випічки з желе з малиною покроковий рецепт

1. Боки форми застелила плівкою (ацетатна або файл), низ-підкладка д/торта. ⠀ Приготувала основу: печиво подрібнила в дрібну крихту. Додала розтоплене масло, перемішала. Виклала у форму, добре утрамбовала, прибрала в холодильник ⠀ Желатин залила холод. водою 1:6, залишила набухати. ⠀
2. В сотейник вилила малин. пюре+ цукор, довела до кипіння, проварила з хвилину. ⠀ Сир перемішала з 1 ст. л. сах. пудри (із заг. к-ва) до однорідності. ⠀ В остиглому пюре (t 65 С) розпустила желатин, додала 1 ст. ложку сиру, перемішала, знижуючи цим tº. Поєднала з рештою сиру, перемішала до однорідності, процідила через сито.
3. Масу прибрала в холодильник буквально на 4 хв. ⠀ В холодні вершки просіяла пудру, почала збивати поступово збільшуючи швидкість міксера. До м’яких піків. До вершків в 3 етапи ввела суфле, після кожного перемішуючи. Трохи пройшлася міксером ⠀ Суфле розділила на 2 частини. В одну додала малину, акуратно перемешала.
4. Можна не паритися і просто всі суфле перемішати з малиною. ⠀ На основу вилила суфле, яке з малиною, разровняла. Поверх вилила чисте суфле, разровняла. Прибрала в холодильник до застигання. На цьому етапі можна поставити крапку. Але можна і продовжити, якщо є бажання. ⠀
5. Я дочекалася, коли схопиться суфле, виклала по колу малину і залила прозорим желе. Прибрала на ніч у холодильник. Вранці зняла кільце, плівку. Всі! Тортик готовий! ⠀ Можна прикрасити будь-якими ягодами, будь желе. Все залежить від бажання, смаку і можливостей