Бісквітний Торт Пломбір домашній з сметанним кремом на сковороді

Бісквітний Торт Пломбір домашній з сметанним кремом на сковороді без духовки простий рецепт. Дуже смачний і ніжний торт зі смаком морозива Пломбір. Простий і швидкий у приготуванні десерт, без духовки!

Інгредієнти

(d=18 см):

Коржі:
Борошно – 250 г
Цукор – 70 г
Вершкове масло – 150 г

Крем, Пломбір:
Сметана 20% – 500 г
Яйця – 2 шт.
Цукор – 140 г
Ванільний цукор – 10 г
Кукурудзяний крохмаль – 30 г
Вершкове масло – 50 г

Бісквітний Торт Пломбір домашній з сметанним кремом на сковороді покроковий рецепт

1. Приготуємо крем. До яйцям додаємо цукор, ванільний цукор, сметану, кукурудзяний крохмаль, перемішуємо. Варимо на середньому вогні при постійному помішуванні до загусання. Коли крем загус, додаємо вершкове масло і добре перемешиваем.

2. Перекладаємо крем в іншу ємність, накриваємо харчовою плівкою в контакт і поки оставляем.

3. Приготуємо коржі. До просіяного борошна додаємо цукор, вершкове масло кімнатної температури і перетираємо в крихту. Смажимо крихту на середньому вогні, періодично перемішуємо. Крихта повинна стати золотистого цвета.

4. Відразу перекладаємо в іншу ємність і залишаємо остигати. Не залишайте в сковороді інакше крихта згорить! Коли крихта охолоне, збираємо торт. Не чекаємо поки повністю крем охолоне, інакше його буде важко розподіляти. Тісто ділимо на 5 частин, одну частину залишаємо поменше для верха.

5. Збираємо торт. Крихта-крем-крихта. Виходить 4 шари крему. Прибираємо в холодильник на ніч просочуватися. Торт Пломбір готовий!

Відео рецепт 👇