Як приготувати смачний домашній Сан-Себастьян чізкейк басків рецепт в духовці.
Інгредієнти
(Форма діаметром 18 см)
Крем сир від 60% 600г
Цукор-200г
Ванільний цукор Південь
Борошно 40г
Вершки від 30% 300г
Яйця-4шт (220г)
Сан-Себастьян чізкейк басків покроковий рецепт
1. Крем сир вимісити до однорідності з цукром і ванільним цукром. Додати яйця і знову вымешать.
2. Додати вершки і добре перемішати. Не збивати. Додати просіяне борошно, перемішати. Кільце обернути фольгою і на дно покласти пергамент.
3. Вилити масу для чізкейку і випікати в заздалегідь розігрітій до 220° духовці 30 хвилин. Витягнути з духовки, дати охолонути 30 хвилин і вийняти з формы.