ПП шоколадна ватрушка з сиру і какао

ПП шоколадна ватрушка з сиру і какао простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
Борошно (рисова+кукурудзяна) – 135 гр.
Какао – 15-20 гр.
Жовтки – 2 шт.
Вершкове масло – 27 гр.
Підсолоджувач

Начинка:
Сир (у мене 5%) – 550 гр.
Білки – 2 шт.
Підсолоджувач
Ваніль за бажанням

КБЖУ на 100 грам з 5% сиром: 186/13,9/7,8/15
КБЖУ на 100 грам з 0% сиром: 166/15,2/4,9/15,2

ПП шоколадна ватрушка з сиру і какао покроковий рецепт

1. Тісто:
Змішати борошно, какао, сахзам. Додати розтоплене масло і жовтки. Перемішати. Вийде крошка.
2. Начинка: Всі інгредієнти пробити заглибним блендером. В кільце (16 см) викласти 1/3 крихти, потім 1/2 сирної начинки, 2/3 крихти, сирну начинку і посипати що залишилася крошкой.
3. Випікати 45 хвилин при 180 гр. Готову ватрушку остудити в холодильнику. А там краще залишити на ночь.