Ну все Морквинки. ПП нагетси з запеченого сиру тофу в паніровці. Тепер пора братися і самим готувати смакоту з улюблених фастфудів. Тільки цей варіант ПП і веган. Так що з закриттям Маку і KFC у вас є мотивація харчуватися не тільки смачно, але і корисно.
Інгредієнти
(15 шт):
🧀 Тофу 500 г
Маринад:
🥢 Соєвий соус 125 мл (можна розбавити водою)
🧅 Цибульний порошок 1 ст. л
🧄 Мелений часник 1 ч. л
Тісто:
🥛 Соєве молоко 250 мл
🌽 Кукурудзяний крохмаль 2 ст. л
Паніровка:
🥣 Кукурудзяні пластівці без цукру 150 р
✨ Копчена паприка 1 ч. л
🧅 Цибульний порошок 0,5 ч. л
🧂 Сіль 0,5 ч. л
🥄 Мелений чорний перець 1 ч. л
ПП нагетси з запеченого сиру тофу в паніровці покроковий рецепт
1. Обов’язково потрібно спресувати тофу! Для цього загорнути в сухе кухонний рушник і поставити зверху щось дуже важке на 30 хвилин. Злив всю рідину, розділити тофу на 16 шматочків. У мисці змішати всі інгредієнти для маринаду і залишити в ній шматочки тофу на 10 минут.
2. В іншій мисці змішати соєве молоко з кукурудзяним крохмалем. У блендері подрібнити кукурудзяні пластівці з копченої паприкою, цибулевим порошком, сіллю і перцем до утворення великої крихти. Замариновані шматочки тофу занурити в суміш з соєвого молока і крохмалю, потім обваляти в суміш з кукурудзяними хлопьями.
3. Запікати нагетси на режимі «Гриль» при 220°C протягом 15 хвилин. Перевернути і запікати ще 10 хвилин, поки вони не стануть золотистими. З яким соусом ти любиш є нагетси? Пиши в коменти 🥫
Відео рецепт 👇