Як зробити ПП Оладки з моркви запеченої на сковороді рецепт простий. Все в житті має бути в міру і в задоволення. Є люди, які починають отримувати від ЗОЖа такий кайф, що у них аж авокадо потріскує за вухами. Вони мене трохи лякають, адже перше, що вони роблять, тобі про своє захоплення довго і з цікавістю розповідають, а потім намагаються завербувати в секту любителів альманаху «Вісник ЗОЖа». Підходять і кажуть: «Фу, Віталій, ти їж сосиску?! Ти кухар, як тобі не соромно?» Після таких слів зазвичай починається бійка, і я своїй сосискою годую любителя правильного харчування, а в результаті ми миримося і залишаємося друзями, адже сосиска як правило куряча. В курці адже, як відомо, багато білка, а калорій мало, що дуже корисно. Тим не менш, якщо чесно говорити, — кілька страв, які проходять по категорії ЗСЖ, у моєму репертуарі є. І оладки з моркви це одне з них.
Інгредієнти
Морква печена 200г
Рисова мука 50
Сіль 5г
Кориця 1гр
Цукор 40г
1шт Яйця
ПП Оладки з моркви запеченої на сковороді покроковий рецепт
1. Запікаю морква, чищу і змішую з рештою інгредієнтами. Всі продукти змішати віночком в одній мисці, за винятком білка яйця і половини цукрових пудры.
2. Білок яйця збити зі інша частиною цукрової пудри до щільної маси. Обидві маси акуратно перемішати лопаткой.
3. Обсмажую на слабкому вогні на мінімальній кількості олії і подаю з нежирним йогуртом і горішками. Смачно і корисно, все як ми з вами любим)