Рисові биточки з рисової каші на сковороді

Як смачно зробити Рисові биточки з рисової каші на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це дуже смачний сніданок для дітей і дорослих, який можна зробити заздалегідь і балувати своїх рідних в будь-який момент. Схожих рецептів багато, але я хочу запропонувати свій варіант приготування цього простого, але смачної страви.

Інгредієнти

Рисова каша – 500 гр.
Яйця курячі – 2 шт.
Олія – для смаження
Крупа манна – 3 ст. л. (або панірувальні сухарі)
Цукор – 1,5 ст. л.
Для соусу:
Сметана – 200 гр.
Згущене молоко – 200 гр.

Рисові биточки з рисової каші на сковороді покроковий рецепт

1. Візьміть теплу рисову кашу. Покладіть в кашу цукор і вбиті яйця. Суміш гарненько вимісіть. Потім візьміть суху тарілочку і насипте в неї манку. Змочіть руки і візьміть невелику кількість каши.
2. Сформуйте кульку. Потім посипте його манкою (можна замінити сухарями для панірування). Добре обваляйте биточек з двох сторін. Добре прогрійте масло на сковородке.
3. Потім викладайте биточки в сковорідку. Обсмажуйте до золотистого відтінку. Потім переверніть на іншу сторону і продовжуйте обсмажувати. Биточки обсмажуються быстро.

4. Приготуйте соус. Для цього змішайте сметану зі згущеним молоком. Кількість сметани і згущеного молока можете змінювати в залежності від смаку. Викладіть биточки порційно на тарілку і полийте соусом!