Готуємо домашню не жирну шаверму. Чи шаурму? ПП шаурма з куркою, лавашем, помідорами, огірком і соусом простий рецепт. Рецепт найпростіший, але все нове – це добре забуте старе!☺️
Інгредієнти
КБЖУ 1 шт.: 294/31/3/33
на 2 штуки
▪️куряче філе 1 шт
▪️лист вірменського лаваша 2 шт
▪️листя салату/салат айсберг за смаком
▪️помідор 1/2 шт
▪️огірок 1/2шт
Для соусу:
▪️грецький йогурт 5 ст. л.
▪️солоний огірок невеликий 1 шт
▪️російська гірчиця 5г
ПП шаурма з куркою, лавашем, помідорами, огірком і соусом покроковий рецепт
1. Філе розрізати вздовж, обсмажити на сковороді з двох сторін, посоливши і поперчив за смаком. Нарізати брусочками. Огірок свіжий нарізати соломкою. Помідори скибочками. Салат нарвати руками.
2. Для соусу натерти на тертці солоний огірок, змішати з йогуртом і гірчицею. На лист лаваша кладемо листя салату, курку, соус, огірок, помідор, знову соус, листя салата.
3. Підверніть краю всередину і звертаємо шаверму. Трохи підсушуємо з двох сторін на розігрітій сковороде.
Відео рецепт 👇