ПП торт медовик з заварним кремом

Як зробити ПП торт медовик з заварним кремом простий рецепт. Торт дуже смачним і дуууже м’яким. Сім’я була в захваті. Всім Нам він дуже сподобався. Я додала ще барвник в тісто, але це не обов’язково☺️.

Інгредієнти

(Я крем і тісто готувала одночасно)

для крему:
✅2 яйця
✅8-10гр замінника цукру
✅2 ст молока 2,5%
✅2 ст л кукурудзяного крохмалю або 2ст л рисового борошна
✅70-80гр злив масла
✅ванілін

для тіста:
✅2 яйця
✅3 ст л меду
✅3-5г мах/заступника
✅80гр злив. масла
✅1 ч/ л соди
✅430-470гр рисового борошна

ПП торт медовик з заварним кремом покроковий рецепт

1. Яйця, сах заступник та борошно перемішуємо вінчиком. Далі додаємо ХОЛОДНЕ молоко, перемішуємо до однорідної маси і ставимо на плиту. Варимо безперервно помішуючи. Знімаємо з плити. Через кілька хвилин додаємо масло, ванілін. Перемішуємо і відставляємо сторону.

2. Для тіста:
Всі інгредієнти, крім соди і борошна, перемішуємо, ставимо на водяну баню. Безперервно помішуючи доводимо до однорідності і через кілька хвилин додаємо соду. Маса починає пінитися. Прибираємо з пара, додаємо частину борошна, перемішуємо. Другу частину борошна посипаємо на стіл, тісто викладаємо на стіл і замішуємо. Ділимо на 5 – 6 частей.

3. Тонко розкачуємо на пергаментним папері і відправляємо в духовку. Будьте уважні, коржы печуться дуже швидко. Обрізаємо краю, поки гарячі коржі. З обрізків робимо крошку.

4. промазуємо Коржі кремом і посипаємо торт крошкой.

Відео рецепт 👇