ПП торт на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Для бісквіта:
3 середніх яйця
підсолоджувач (у мене
2 ст. л коричневого цукру)
50 г борошна (у мене суміш ц/з
пшеничного та пшеничного в/с)
0.5 ч. л розпушувача
25 г какао-порошку
Для крему:
150 г м’якого сиру
150 р грецького йогурту
3 королівських фініків
ПП торт на сковороді покроковий рецепт
1. Яйця з підсолоджувачем збити міксером до пишної піни (близько 5 хвилин). Додати розпушувач, какао порошок, акуратно перемішати. Поступово додавати борошно і акуратно перемішувати до однорідної массы.
2. Сковороду змастити оливковою олією, вилити тісто і випікати бісквіт з одного боку під кришкою на слабкому вогні. Готовність перевірити зубочисткою. Для крему всі інгредієнти пробити блендером (якщо фініки тверді, то попередньо замочіть в теплій воді на 15 хвилин).
3. Остиглий корж розрізати на 4 частини, перемазати кремом і трохи присипати какао порошком. Можна дати тортику просочитися але ми їли відразу😅.
Відео рецепт 👇