Шоколадний бісквіт вологий на молоці, окропі і какао

Сьогодні хочу поділитися рецептом смачного ніжного шоколадного бісквіта, не вимагає просочення. Як зробити Шоколадний бісквіт вологий на молоці, окропі і какао рецепт простий.

Інгредієнти

▫️Цукор – 500 гр
▫️Яйця – 3 шт
▫️Борошно – 400 гр
▫️Какао – 90 гр
▫️Молоко – 300 мл
▫️Окріп – 300 мл
▫️Рослинна олія – 150 мл
▫️Розпушувач – 2 пакетика
▫️Сода – 6 гр

Шоколадний бісквіт вологий на молоці, окропі і какао покроковий рецепт

1. Просіяти борошно, розпушувач, соду і какао. В окремій ємності збити яйця з цукром. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою додати масло. Потім додати молоко.
2. Ввести борошняну суміш. Продовжуючи збивати на невеликій швидкості, влити окріп. Збити до об’єднання і однорідності массы.
3. Розлити тісто по формах. Випікати при 170 гр, близько 50 хвилин. Готовність перевіряти дерев’яною шпажкой.