Як зробити ПП Торт-суфле рецепт простий. отрясающий тортик з шоколадним бісквітом і повітряним суфле🤩. Всього 94 ккал на 100 гр. Активну час готування 10 хвилин, духовку включати не потрібно😌. Зберігайте рецепт і обов’язково готуйте❤️
Інгредієнти
Для бісквіта:
✔️яйце 1 шт
✔️кефір 50 гр
✔️борошно рисова 25 гр
✔️какао 5 гр
✔️підсолоджувач
✔️розпушувач 3 гр
⠀
Для суфле:
✔️йогурт густий(можна м’який сир) 250 гр
✔️банан 100 гр
✔️манго 100 гр(можна улюблені фрукти)
✔️підсолоджувач за смаком
✔️желатин швидкорозчинний 12 гр+40 гр води
⠀
КБЖУ на 100 гр👉94.7/6.2/2.1/13.1
Вага 540 гр
ПП Торт-суфле покроковий рецепт
1. Готуємо бісквіт. Збити віночком яйце, кефір, борошно, какао і розпушувач. Перелити тісто в змащену краплею олії форму (такого ж діаметру, як у якій будете збирати торт) і відправити в НВЧ на 4 хвилини (до сухої зубочистки). Готовий бісквіт остудить.
2. У блендері збити йогурт, банан і манго, додати підсолоджувач (робіть солодше, желатин забирає солодкість). Желатин перемішати з водою, нагрівати в НВЧ імпульсами до розчинення желатину (не кип’ятити). Вилити желатин в йогуртову масу і ще раз збити в блендере.
3. Дно рознімної форми обмотати харчовою плівкою. Форму поставити на тарілку(переносити торт в холодильник на тарілці, не за форму). На дно форми викласти бісквіт, зверху вилити желатинову масу, прибрати в холодильник для стабилизации.
4. ⠀ Вийняти торт з форми. Прикрасити за бажанням (я посипала какао). Насолоджуватися😍
Відео рецепт 👇