ПП вафлі в шоколаді з арахісової пастою

Як смачно зробити ПП вафлі в шоколаді з арахісової пастою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ПП-БАТОНЧИКИ «КІТ-КАТ»

Інгредієнти

▫️Хлібці вафельні 80 гр.
▫️Шоколадно-арахісова паста 60 гр.
▫️білий Шоколад 100 гр.
▫️ Рожевий барвник, за бажанням

КБЖУ на 100 гр.: 470/12/26/4

ПП вафлі в шоколаді з арахісової пастою покроковий рецепт

1. Хлібці змащуємо шоколадною пастою і збираємо батончики. Відправляємо в холодильник на 30 минут.
2. Хлібці змащуємо шоколадною пастою і збираємо батончики. Відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. Поділяємо його на дві частини і в одну додаємо барвник, добре перемешиваем.

3. Покриваємо батончики білим шоколадом і робимо на них візерунки рожевим. Відправляємо їх на годинку в холодильник, щоб шоколад застиг. Готово!