Пряний сливовий соус до мяса

Як зробити смачний Пряний сливовий соус до м’яса рецепт простий.

Інгредієнти

1 кг слив
150 гр цукру
10 гр солі
15 гр Каррі
1 ч. л. Паприки
1/2 ч. л. чорного меленого перцю
1/2 ч. л. сушеного часнику

Пряний сливовий соус до м’яса покроковий рецепт

1. Сливи відокремлюємо від кісточки, складаємо в каструлю, наливаємо трохи води (буквально 2-3 столових ложки), накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні до м’якості 🙌
2. Коли сливи не стануть м’якими, подрібнюємо їх блендером й додаємо спеції 👌 Варимо соус 15 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи 👌 Розливаємо по стерилізованим баночках, після остигання зберігаємо в холодильнику 🙂
3. Соус відмінно підійде тим, хто любить поєднання м’яса і в міру солодкі, ароматні соусів 😋 Готуйте із задоволенням! 🥰